Při objednávce nad 990 Kč - Želé Damla bonbóny jako dárek. Při objednávce nad 2490 KČ - Cheesecake 800g jako dárek. Těšíme se na vás.

Recept na dezert s růžovou jahodovou pěnou

Pudingový koláč so sušienkami Magic – kópia (2)

Potřebné ingredience:
1 kg Jemného plnotučného tvarohu
1 šálek Cukru
1 balení Vanilkový cukr
2 balení Neslazené vanilkové pudinky
1 šálek Mléka
4 ks Vejce
100g Másla
1 balení Máslové sušenky lístečky dr Gerard
2 lžičky Želatiny
1/2 Rozmixovaných jahod
300g Řeckého jogurtu

 

Postup:

  •  V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cukr, vanilkový cukr, tvaroh, vejce – PRIČEM CELÝ ČAS MÍŠEME! (V případě, že Vám vzniknou bulky, použijte mixér). Do směsi, kterou stále vaříme, nakonec přidáme pudink rozmíchaný v mléku, také za stálého míchání. Když směs opět sevře a začne houstnout, odstavíme je (důkladně zhoustne po vyhladnutí v chladničce!).

  • Plech vyložíme papírem, a poklademe na něj pomrvené sušenky.

  • Lehce vychladlou směs vylijeme na plech, a po vrchu posypeme pomrvenými sušenkami. Jemně zatížíme.

  • Necháme vychladnout.

  • PĚNA: Želé a 2 lžičky želatiny rozpustíme podle návodu, avšak zmenšíme množství vody o polovinu.

  • Následně počkáme, až vychladne.

  • Rozmixované jahody spojíme s jogurtem a přidáme vychladlou, ale ještě tekutou želatinu.

  • Vše dobře utřeme, vylijeme na vychladlý dezert a odložíme na noc do chladničky.

Dobrou chuť k receptu :)