Recept na čokoládovo-smetanové semifreddo se sušenkami Masterpiece a dražé Maltikeks
Potřebné ingredience: | ||
1 balení | C-moll Dr. Gerard | |
1 balení | Maltikeks mléčné Dr. Gerard | |
3 kopečky | Smetanová zmrzlina | |
3 kopečky | Čokoládová zmrzlina |
Postup:
-
Formu typu "srnčí záda" vyložte papírem napečení tak, aby papír vyčníval přes okraj. Nadno vysypte dražé Maltikeks Milk Chocolate dr Gerard.
-
Na dražé naskládejte vrstvu smetanové a čokoládové zmrzliny – musí být měkká, ale ne rozpuštěná – taková, aby se dala krájet (třeba pracovat rychle, opakované rozmrazení a zamrazení se nedoporučuje).
-
Na závěr vtiskněte sušenky C-moll tak, aby vytvořily rovnou vrstvu.
-
Na 2–3 hodiny dejte do mrazničky. Dezert vyjměte z formy, nakrájejte na plátky a podávejte ozdobené zbytkem dražé a ovocem.
Dobrou chuť k receptu :)